«Αστεία πρόταση στην Ελλάδα για τα τουρκικά επιθετικά UAV»- τούρκικο δημοσίευμα


Ιανουάριος 3, 2022. Ελλάδα.

Στην προσπάθειά του να βρει λύσεις κατά των τουρκικών επιθετικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ο ελληνικός Τύπος συμβούλεψε τον στρατό για νέες πολεμικές τακτικές και απαίτησε να εφαρμοστούν επειγόντως φουσκωτά μοντέλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα με πραγματικά οπλικά συστήματα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Συνεχίζει το δημοσίευμα:

Αποκαλύφθηκε η ανικανότητα της Ελλάδας που μπήκε σε κούρσα εξοπλισμών κατά της Τουρκίας. Συνειδητοποιώντας ο ελληνικός Τύπος ότι η αθηναϊκή κυβέρνηση δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την Τουρκία, έκανε μια αστεία πρόταση.

«Ας χρησιμοποιήσουμε φουσκωτά μοντέλα»

 


Ο Τύπος της χώρας, που συμβούλευε τον ελληνικό στρατό, έγραψε για τη νέα πολεμική τακτική που πρέπει να εφαρμοστεί. Στο ελληνικό δημοσίευμα περιλαμβάνονταν οι ακόλουθες δηλώσεις:

«Ένα σημαντικό στοιχείο για να πετύχεις τη νίκη είναι να νικήσεις τον εχθρό εξαπατώντας τον. Φουσκωτές μακέτες μεγάλων οπλικών συστημάτων όπως αντιαεροπορικά, μηχανοκίνητα και ρυμουλκούμενα πυροβόλα, άρματα μάχης, αντιαρματικά και βλήματα όλμων, θα προκαλέσουν τρομερή σύγχυση στον εχθρό ως προς τη μαχητική μας δύναμη.

Αυτό που θα μπορούσε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον αντίκτυπο αυτού του σχεδίου είναι, αυτά τα φουσκωτά μοντέλα θα κινούνται και θα χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με πραγματικά οπλικά συστήματα στον ίδιο τόπο και χρόνο».

 


Τα φουσκωτά μοντέλα είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν συχνά οι Ρώσοι, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα

«Όπως κινούνται τα λεωφορεία στα Τρίκαλα»

Ο ελληνικός Τύπος, μάλιστα έγραψε ότι με αυτήν την τακτική δεν θα δοθεί στα τουρκικά επιθετικά UAV η ευκαιρία να κατανοήσουν τα πραγματικά οπλικά συστήματα από τα φουσκωτά μοντέλα.

«Όσον αφορά την κίνηση των ανδρείκελων των οπλικών μας συστημάτων, αυτή θα γίνεται από αισθητήρες, όπως ακριβώς αυτόνομα και χωρίς οδηγό κινούνται τα λεωφορεία στην πόλη των Τρικάλων», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο ελληνικός Τύπος σημειώνει ότι τα φουσκωτά μοντέλα θα πρέπει να ετοιμαστούν επειγόντως. Ζητήθηκε να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατό μονάδα για την αντιμετώπιση της διάταξης και της αποστολής στο έδαφος.

Haber 7

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr