Yeni Safak: Κρίση «Made in Turkey»στην Αθήνα: Οι μάσκες που μοιράστηκαν στους βουλευτές ήταν τούρκικες!


Ιανουάριος 31, 2022. Ελλάδα.

 

«Το σημείο της παράνοιας κατά της Τουρκίας στην Ελλάδα είναι εμφανές και στο ξέσπασμα του Covid-19. Στη Βουλή των Ελλήνων αντιπαράθεση προκάλεσε το γεγονός ότι οι μάσκες που μοιράστηκαν στους βουλευτές κατασκευάστηκαν στην Τουρκία», γράφει η τουρκική Γενί Σαφάκ.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σε ομιλία της στη Βουλή είπε «Οι μάσκες που μας μοιράσατε στη Βουλή είναι από την Τουρκία. Λένε «Made in Turkey». Δεν είναι κακό, αλλά οι μετανάστες δεν μπορούν να περάσουν από την Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων.

 Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς ανταποκριτές, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας δήλωσε ότι μια γερμανική εταιρεία με τη χαμηλότερη τιμή κέρδισε τον διαγωνισμό και υποστήριξε ότι αρχικά δεν έγινε αντιληπτό ότι το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκεται στην Τουρκία.

Ο Τασούλας πρόσθεσε ότι από τα γραπτά στο κουτί έγινε κατανοητό ότι ο τόπος παραγωγής ήταν η Τουρκία και πρότεινε ότι εάν η κατάσταση ήταν γνωστή εκ των προτέρων, θα μπορούσε να προτιμηθεί άλλη εταιρεία για την αγορά.


 

yenisafak.com

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr