Οι Μοσχοβίτες παρατάχθηκαν σε γιγαντιαίες ουρές την τελευταία μέρα των McDonald's


Μάρτιος 13, 2022. Ελλάδα.

Μόσχα.

 

Οι κάτοικοι της ρωσικής πρωτεύουσας παρατάχθηκαν σε τεράστιες ουρές στα εστιατόρια McDonald's την τελευταία μέρα της αλυσίδας γρήγορου φαγητού στη Ρωσία,  αφού από τη Δευτέρα και τα 850 καταστήματα θα είναι κλειστά, αναφέρει η εφημερίδα Izvestia. 

Τώρα υπάρχουν ιδιαίτερα πολλοί επισκέπτες στο εστιατόριο στην πλατεία Πουσκίνσκαγια  , καθώς κάθε ώρα υπάρχει όλο και περισσότερος κόσμος. 

Οι κάτοικοι της πόλης αποχαιρετούν το θρυλικό αμερικανικό δείπνο. Επιπλέον, ήρθαν ακόμη και όσοι βρήκαν τις ουρές το 1990 στο πρώτο ίδρυμα που άνοιξε στην ΕΣΣΔ. 

«Ήμουν πέντε χρονών. Με έφερε η μητέρα μου, σταθήκαμε σε μια τεράστια ουρά, που ήταν πάνω από ένα χιλιόμετρο. Σταθήκαμε αρκετές ώρες για να αγοράσουμε το πρώτο μας  Τσίζμπουργκερ. Και σήμερα ήρθαν απλώς να πουν αντίο, γιατί δεν θα το ανοίξουν ξανά», είπε ένας από τους Μοσχοβίτες που ήρθε.


Η McDonald's σχεδιάζει να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία όλων των αλυσίδων εστιατορίων στη Ρωσία από τις 14 Μαρτίου.

 Η εταιρεία δήλωσε ότι στην παρούσα συγκυρία δεν μπορεί να εγγυηθεί την αδιάλειπτη λειτουργία των κύριων χώρων και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας προϊόντων. 

Περισσότερα από 62.000 άτομα εργάζονται στην αλυσίδα McDonald's στη Ρωσία σήμερα και περίπου 100.000 περισσότεροι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις προμηθευτών. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι όλοι θα έχουν δουλειά και οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν μισθό.

Το πρώτο McDonald's άνοιξε στις 31 Ιανουαρίου 1990 στην πλατεία Πουσκίνσκαγια  στη Μόσχα. Περίπου 30.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν το εστιατόριο γρήγορου φαγητού την ημέρα των εγκαινίων, που ήταν ρεκόρ προσέλευσης της πρώτης ημέρας για την αλυσίδα σε όλο τον κόσμο.

Όπως έγινε γνωστό η Μόσχα διέθεσε 500 εκατομμύρια ρούβλια για τη δημιουργία μιας πρόσθετης αλυσίδας γρήγορου φαγητού.

riamo.ru

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr