Διεθνής Φιλανθρωπική Συναυλία-Μαραθώνιος Save Ukraine - #StopWar


Μάρτιος 27, 2022. Ελλάδα.

Σήμερα, 27 Μαρτίου  στις 18:30 ώρα Κιέβου, θα ξεκινήσει διεθνής φιλανθρωπικός τηλεμαραθώνιος-συναυλία, Save Ukraine - #StopWar, που θα ενώσει περισσότερες από 20 χώρες και θα συγκεντρώσει περισσότερους από 50 συμμετέχοντες.

 Η μετάδοση θα μεταδοθεί από τη Βαρσοβία, με βάση το πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι TVP.

 Επιπλέον, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς στα τοπικά τους κανάλια παρέχονται από ραδιοτηλεοπτικούς φορείς από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Εσθονία (EBR), η Λιθουανία (LTR), η Τσεχική Δημοκρατία (ČT2), η Γεωργία (GPB \ First), η Αλβανία (RTSH 2), Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Λετονία (LTV), Κροατία (HRT), Σλοβακία (RTVS), Αυστρία (Puls 4), Κύπρος, Καναδάς (OMNI) και άλλες (η λίστα ενημερώνεται). 

Με αφορμή την εκδήλωση στις πλατείες πολλών μεγάλων πόλεων και πρωτευουσών του κόσμου θα διοργανωθεί τηλεμαραθώνιος Save Ukraine - #StopWar. 

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι των εξής πόλεων θα βγουν στους δρόμους:

 Βερολίνο, Λονδίνο, Μιλάνο, Πράγα, Μπρατισλάβα, Τορόντο, Άμστερνταμ, Μάλαγα, Τελ Αβίβ, Βιέννη, Βαρσοβία, Κλουζ, Στοκχόλμη, Ταλίν (η λίστα είναι ενημερωμένη).

 Οι συμμετέχοντες θα μπορούν επίσης να υποστηρίξουν την Ουκρανία απευθείας επί τόπου στέλνοντας δωρεές για την επίλυση των μεγαλύτερων ανθρωπιστικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία ή αγοράζοντας αναμνηστικά.  

«Βασιζόμαστε στη μεγάλη υποστήριξη όχι μόνο των τηλεθεατών, αλλά και των ακτιβιστών που θα βγουν στους δρόμους στις πόλεις τους και θα στηρίξουν τον μαραθώνιο Save Ukraine - #StopWar. 

Τώρα είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να μιλήσουμε δυνατά για την Ουκρανία, τους Ουκρανούς και τις ανάγκες μας, να χτυπήσουμε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και να θέσουμε σημαντικά ζητήματα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε», λένε οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο τηλεμαραθώνιος θα μεταδοθεί από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τις πλατφόρμες που μεταδίδουν το "United News" στην Ουκρανία , συμπεριλαμβανομένου του Kyivstar TV, καθώς και από διεθνείς εκδόσεις τηλεοπτικών καναλιών. Το YouTube θα είναι διαθέσιμο σε χρήστες σε όλο τον κόσμο στο 1 + 1 και στο Atlas. 

Στον τηλεμαραθώνιο συμμετέχουν διεθνείς σταρ και 20 Ουκρανοί καλλιτέχνες.

Το δημοσίευμα παραθέτει τέσσερις τράπεζες για κατάθεση χρημάτων υπέρ του υπουργείου Κοινωνικής Πολιτικής της Ουκρανίας.

kmu.gov.ua, 1plus1.ua,

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr