Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Βούτσιτς: Αν η Δύση δεν αποδεχθεί τους όρους του Πούτιν, θα πάμε στην κόλαση…


Ιούλιος 14, 2022. Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι εάν οι παγκόσμιοι ηγέτες δεν λάβουν υπόψη τις προτάσεις του αρχηγού του Ρωσικού κράτους Βλαντίμιρ Πούτιν , η κόλαση θα μπορούσε να αρχίσει να περιμένει τον κόσμο. 

Αυτό αναφέρει η Gazeta.ru.

Όπως διευκρίνισε ο Βούτσιτς, πρόκειται για προτάσεις που σχετίζονται με την Ουκρανία.

«Ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Βλαντίμιρ Πούτιν τελειώσει τις δραστηριότητές του στο Seversk, το Bakhmut και το Soledar και στη συνέχεια στη δεύτερη γραμμή Slavyansk - Kramatorsk - Avdeevka, θα ακολουθήσει η πρότασή του. Αν δεν τη δεχτούν και δεν το έχουν σκοπό, θα πάμε στην κόλαση», σημείωσε ο Σέρβος πρόεδρος.

Ποια ακριβώς θα είναι αυτή η πρόταση και τι να περιμένουμε στο μέλλον, ο Βούτσιτς δεν εξήγησε.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να διεξαγάγει στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία ως απάντηση σε αίτημα για βοήθεια από τους αρχηγούς των Λαϊκών Δημοκρατιών του Λουχάνσκ και του Ντόνετσκ.

Η απόφαση διεξαγωγής της επιχείρησης ήταν η αφορμή για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους, καταλήγει το δημοσίευμα.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr