Ο Βίκτορ Όρμπαν παραλίγο να πνιγεί με μια φουσκωτή βάρκα


Αύγουστος 9, 2022. Ελλάδα.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος συνήθως περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στις κροατικές ακτές, παραλίγο να πνιγεί εκεί σε μια φουσκωτή βάρκα, αλλά σώθηκε από έναν εντόπιο δημοσιογράφο, μετέδωσαν σήμερα κροατικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό με τον Όρμπαν συνέβη το Σαββατοκύριακο σε έναν κόλπο στο νησί Βις στα ανοιχτά των Δαλματικών ακτών. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που τον έσωσε, το σκάφος στο οποίο βρίσκονταν ο Βίκτορ Όρμπαν, η σύζυγός του και ο σωματοφύλακάς του έχανε αέρα και κινδύνευε να βυθιστεί.

«Το φουσκωτό του σκάφος έσκασε, οπότε τον βγάλαμε μαζί με τη σύζυγό του και τον σωματοφύλακά του στη στεριά», είπε ο δημοσιογράφος Μπόρις Βρίκιτς στην εφημερίδα «Slobodna Dalmatsia», για την οποία εργαζόταν πριν από λίγο καιρό. 

Το δημοσίευμα δημοσίευσε και φωτογραφία στην οποία ο Βρίκιτς βρίσκεται μαζί με τον Βίκτορ Όρμπαν στο σκάφος του δημοσιογράφου.

Παρά το περιστατικό, ο Ούγγρος πρωθυπουργός κράτησε την καλή του διάθεση και στη συνέχεια πήγε να δειπνήσει σε ένα ψαροταβέρνα, λέει ο Κροάτης δημοσιογράφος που του σύστησε το αντίστοιχο κατάστημα, προσθέτει ο ιστότοπος Hungarytoday.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι άνθρωποι που εργάζονταν στο εστιατόριο δεν είχαν ιδέα ποιος ήταν ο διάσημος καλεσμένος και το έμαθαν μόνο μετά την αποχώρηση του Ούγγρου πρωθυπουργού.

 Ωστόσο, μια φωτογραφία με κάποιο από το προσωπικό, που δημοσιεύτηκε στα social media, υπενθύμισε το περίεργο περιστατικό.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr