Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Το Αζερμπαϊτζάν χτύπησε με τουρκικό drone φυλάκιο στο Ναγκόρνο ΚαραμπάχΑύγουστος 4, 2022. Ελλάδα.

Στεπανάκερτ.

Το ρωσικό ειρηνευτικό σώμα στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ κατέγραψε ότι στις 3 Αυγούστου η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν παραβίασε το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός στη γραμμή επαφής, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Υπάρχει επιδείνωση της κατάστασης στη ζώνη ευθύνης του στρατεύματος. Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν παραβίασαν την εκεχειρία στην περιοχή του λόφου Σαριμπάμπα. Η διοίκηση του ρωσικού ειρηνευτικού σώματος μαζί με εκπροσώπους του Αζερμπαϊτζάν και οι αρμενικές πλευρές λαμβάνουν μέτρα για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


TD - TURKISH DEFENSE

🔴 Azerbaycan ordusu, bir askerin şehit edilmesinin ardından Karabağ bölgesinde Ermeni güçlerini Bayraktar TB2 SİHA atışıyla hedef aldı.

İlk bilgilere göre 1 Ermenistan askeri öldü, 7 asker yaralandı.

Επιπλέον, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο που δείχνει ένα drone Bayraktar  να χτυπά αρμενικό φυλάκιο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και όπως αναφέρει σε σχετικό tweet σκοτώθηκε ένας στρατιώτης και άλλοι επτά τραυματίστηκαν.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr