Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Φήμες για δολοφονία του Ερντογάν στα Βαλκάνια
Μάιος 19, 2018. 22:50

Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας ειδοποιήθηκαν για ενδεχόμενη απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την (προεκλογική) επίσκεψή του  στα Βαλκάνια.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα τουρκικής καταγωγής έχουν μπει στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών.

Μάλιστα, πληροφορίες από την πόλη των Σκοπίων που παραδόθηκαν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι «υπάρχουν υπόνοιες ότι ενδέχεται να γίνει απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στις βαλκανικές χώρες».


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών ανέφεραν, επίσης, στις τουρκικές μονάδες πληροφοριών ότι «μια ομάδα Τούρκων υπηκόων προετοιμάζεται για τη δολοφονία του Ερντογάν κατά την επίσκεψη του στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη».


Οι πληροφορίες αυτές αξιολογήθηκαν και κατόπιν εστάλη κλιμάκιο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε περιοχές των Βαλκανίων που θα επισκεφθεί ο Τούρκος πρόεδρος στην προεκλογική του εκστρατεία.(Στοιχεία από haberler.com)
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr