Σέρβος υπουργός απειλεί τον Έντι Ράμα με πόλεμο



Ιανουάριος 3, 2019. 22:26


Ο Σέρβος υπουργός Άμυνας, Αλεξάνταρ Βουλίν, δήλωσε σήμερα ότι αρκετές φορές έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ  Βούτσιτς να αναθεωρήσει την πολιτική έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι η Σερβία πρέπει να αλλάξει τη θέση της έναντι της ΕΕ, εάν η Ευρώπη δεν σταματήσει τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


«Το έχω πει μερικές φορές αλλά ποτέ δεν με υποστήριξε. Ακόμη και τώρα ζητώ να σκεφθούμε εάν χρειαζόμαστε τέτοια Ευρωπαϊκή Ένωση και μια τέτοια πολιτική. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από αυτόν», δήλωσε ο Βουλίν.


Τόνισε ότι η Ευρώπη και όλος ο κόσμος είναι σιωπηλοί για τη «δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας».


«Η Μεγάλη Αλβανία δεν μπορεί να δημιουργηθεί  αν δεν προκληθούν συγκρούσεις στα Βαλκάνια, όχι μόνο με τη Σερβία και με τους Σέρβους. 
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έχει ήδη προειδοποιήσει ότι θέλει να καταργήσει τα σύνορα με το Μαυροβούνιο, την πΓΔΜ και την Ελλάδα και προειδοποίησε ότι οπουδήποτε και αν κατοικούν οι Αλβανοί δεν θα έχουν σύνορα μεταξύ τους. Αυτός είναι το τρόπος με τον οποίο διαμορφώνεται η Μεγάλη Αλβανία», δήλωσε ο Βουλίν στη σερβική «fonet.rs»


albeu.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr