“Στην Αλβανία για την τύχη των Αλβανών αποφασίζουν τέσσερα άτομα”



Ιανουάριος 29, 2019. 12:45

Η πρώην αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Αλβανίας, Τζοζεφίνα Τοπάλι, δήλωσε ότι μόνο τέσσερις άνθρωποι αποφασίζουν για τους Αλβανούς.


Η Τοπάλι φιλοξενούμενη στο στούντιο της αλβανικής τηλεόρασης ‘ABCNews’, δήλωσε ότι τέσσερα άτομα αποφασίζουν σήμερα για την τύχη των Αλβανών και αυτά είναι:  Ο πρωθυπουργός  Έντι Ράμα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ιλίρ Μέτα, ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα και ο δήμαρχος των Τιράνων Εριόν Βελιάι.


«Αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι έχουν την εξουσία σήμερα στην Αλβανία. Οι πολιτικές δυνάμεις είναι ‘τσαλακωμένες’ και βρίσκονται στην υπηρεσία αυτών των επικεφαλής. 

Πρόκειται για τέσσερα άτομα που λαμβάνουν αποφάσεις για λογαριασμό των Αλβανών», δήλωσε η Τοπάλι.


Στη συνέχεια μίλησε για τη νέα ομάδα στο Δημοκρατικό Κόμμα και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κόμμα της.


Επεσήμανε, επίσης, ότι στην αλβανική πολιτική σκηνή δεν δημιουργήθηκε ποτέ ένα μεγάλο κενό εξουσίας. Αυτά τα κενά θα μπορούσαν να καλυφθούν από δυνάμεις που είναι πιο ανεύθυνες και η πολιτική κατάσταση θα υποβαθμίζονταν περισσότερο, είπε.


cna.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr