«Ο μακεδονικός εθνικός ύμνος αναγνωρίζεται από όλον τον κόσμο»



Απρίλιος 3, 2019. 19:20

Μετά τις επιθέσεις του VMRO-DPMNE ότι το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα- SDSM, ντρεπόταν για την ύμνο και τη δική  του φρουρά, υπήρξε δυναμική αντίδραση.



«Μάταιες, οι προσπάθειες  του Μίτσκοσκι να επαναφέρει το κράτος στο σκοτεινό παρελθόν της απομόνωσης, της παλινδρόμησης και της αβεβαιότητας μέσω εφευρέσεων και ανύπαρκτων περιστατικών.


Όπως δημόσια ανακοίνωσε η κυβέρνηση, λόγω της καθυστέρησης  της άφιξης του αεροσκάφους (με τον Έλληνα πρωθυπουργό), προκειμένου να ανταποκριθεί σε όλες τις δραστηριότητες της ημερήσιας διάταξης, όλα τα συμβάντα του πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια της τελετής, συμπεριλαμβανομένης της φρουράς, των λουλουδιών, των στρατιωτικών τιμών, της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου κλπ, παραλείφθηκαν.


Ο μακεδονικός ύμνος δεν αμφισβητήθηκε, ούτε αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγματεύσεων.  Έχει παιχθεί σε πολλές περιπτώσεις παρουσία Ελλήνων αξιωματούχων και θα συνεχίζει να διοργανώνεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Ο μακεδονικός ύμνος αναγνωρίζεται σε όλον τον κόσμο. 


Πέφτουν στο νερό τα κατασκευάσματα του Μίτσκοσκι που συνεχίζει την υποκρισία και τον ψευδή πατριωτισμό.


Η πρώτη χθεσινή επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια,  μετά από 28 έτη αποδεικνύει ότι οι φιλίες φέρνουν οικονομικά οφέλη με την επιτυχία των πολιτικών της κυβέρνησης υπό την καθοδήγηση του SDSM, με πρόθεση το κράτος να γίνει μέρος του δημοκρατικού ανεπτυγμένου κόσμου.


Ο Μίτσκοσκι και το VMRO-DPMNE δεν θα επιστρέψουν τη χώρα πίσω, ας προετοιμαστούν για την ήττα στις επερχόμενες εκλογές», αναφέρει το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr