Βελιγράδι: Αποσύρονται προληπτικά τα τουρκικά λεωφορεία από τις γραμμές



Μάιος 23, 2019. 21:46

Βελιγράδι- Σερβία.

Η εταιρεία «Ariva Litas» που είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά του κοινού,  έβγαλε προληπτικά από την κυκλοφορία τα 25 νέα λεωφορεία «Temsa LF 12 avenue» της τουρκικής κατασκευάστριας εταιρείας «Temsa».

Η απόσυρση των 25 οχημάτων που αγοράστηκαν στα μέσα του περασμένου έτους έγινε μετά από ατύχημα που συνέβη, όταν ξαφνικά το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα μόνο του και έπεσε σε κατάστημα στο κέντρο της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερα άτομα.


https://www.echedoros-a.gr/2019/05/blog-post_18.html


«Ως υπεύθυνη εταιρεία, η ασφάλεια των επιβατών είναι υψίστης σημασίας για εμάς, και τα 25 λεωφορεία προληπτικά αποσύρονται από την κυκλοφορία, μέχρι να λάβουμε την διαβεβαίωση από την κατασκευάστρια εταιρεία ότι παρέχουν πλήρη ασφάλεια», δήλωσε ηγετικό μέλος της Κοινοπραξίας ‘Arivi’ που εξυπηρετεί 43 γραμμές στη σερβική πρωτεύουσα.


Τα οχήματα βρίσκονται ακόμη μέσα στην εγγύηση και αναμένεται από την τουρκική εταιρεία να εξηγήσει τη συμπεριφορά του οχήματος.


«Σύντομα θα διενεργηθούν πρόσθετοι έλεγχοι. Θα αποφασισθεί εάν τα τουρκικά λεωφορεία θα επιστραφούν στην κυκλοφορία», είπε εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας.


politika.rs


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr