Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες είχαν 75 χιλιάδες κλήσεις για επεμβάσεις


Ιανουάριος 11, 2022. Ελλάδα.

«Από τις 75 χιλιάδες ειδοποιήσεις που ελήφθησαν από την Προεδρία του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT) πέρυσι, οι 7 χιλιάδες μετατράπηκαν σε επιχειρήσεις, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

 Τον ιστότοπο «www.mit.gov.tr», τον οποίο έκαναν κλικ πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι το 2020, επισκέφτηκαν περίπου 2 εκατομμύρια 600 χιλιάδες άτομα πέρυσι.

Ο αυξανόμενος αριθμός επισκεπτών αντικατοπτρίστηκε και στον αριθμό των ειδοποιήσεων που έγιναν στην MİT.

 Ο αριθμός των ειδοποιήσεων που έγιναν στην ιστοσελίδα του οργανισμού πέρυσι αυξήθηκε 3 φορές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έφτασε τις 75 χιλιάδες.

 Έχει γίνει γνωστό ότι οι περισσότερες αναφορές αφορούν καταγγελίες- αναφορές για τον τρομοκρατικό οργανισμό  FETÖ, PKK/YPG και DAESH. 7 χιλιάδες από αυτές τις καταγγελίες μετατράπηκαν σε επιχειρήσεις.

Ο αριθμός των ειδοποιήσεων που έγιναν στην MİT σε ξένη γλώσσα επίσης αυξήθηκε σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η MİT έλαβε 1560 ειδοποιήσεις σε μια ξένη γλώσσα το προηγούμενο έτος και 5.818 ειδοποιήσεις έγιναν στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και αραβικά πέρυσι.

 Έγινε γνωστό ότι η πλειονότητα αυτών των καταγγελιών που στάλθηκαν στην MİT σε διάφορες γλώσσες αφορούσαν τις τρομοκρατικές οργανώσεις PKK/YPG, DAESH και FETÖ.

18 χιλιάδες άτομα έστειλαν τα βιογραφικά τους μέσω του «www.mit.gov.tr/mks» προκειμένου να προσληφθούν στην MİT. 

Gazete Duvar

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr