Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες είχαν 75 χιλιάδες κλήσεις για επεμβάσεις


Ιανουάριος 11, 2022. Ελλάδα.

«Από τις 75 χιλιάδες ειδοποιήσεις που ελήφθησαν από την Προεδρία του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών (MİT) πέρυσι, οι 7 χιλιάδες μετατράπηκαν σε επιχειρήσεις, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

 Τον ιστότοπο «www.mit.gov.tr», τον οποίο έκαναν κλικ πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι το 2020, επισκέφτηκαν περίπου 2 εκατομμύρια 600 χιλιάδες άτομα πέρυσι.

Ο αυξανόμενος αριθμός επισκεπτών αντικατοπτρίστηκε και στον αριθμό των ειδοποιήσεων που έγιναν στην MİT.

 Ο αριθμός των ειδοποιήσεων που έγιναν στην ιστοσελίδα του οργανισμού πέρυσι αυξήθηκε 3 φορές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έφτασε τις 75 χιλιάδες.

 Έχει γίνει γνωστό ότι οι περισσότερες αναφορές αφορούν καταγγελίες- αναφορές για τον τρομοκρατικό οργανισμό  FETÖ, PKK/YPG και DAESH. 7 χιλιάδες από αυτές τις καταγγελίες μετατράπηκαν σε επιχειρήσεις.

Ο αριθμός των ειδοποιήσεων που έγιναν στην MİT σε ξένη γλώσσα επίσης αυξήθηκε σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η MİT έλαβε 1560 ειδοποιήσεις σε μια ξένη γλώσσα το προηγούμενο έτος και 5.818 ειδοποιήσεις έγιναν στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και αραβικά πέρυσι.

 Έγινε γνωστό ότι η πλειονότητα αυτών των καταγγελιών που στάλθηκαν στην MİT σε διάφορες γλώσσες αφορούσαν τις τρομοκρατικές οργανώσεις PKK/YPG, DAESH και FETÖ.

18 χιλιάδες άτομα έστειλαν τα βιογραφικά τους μέσω του «www.mit.gov.tr/mks» προκειμένου να προσληφθούν στην MİT. 

Gazete Duvar

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr