Συρία: Επίθεση σε στρατιωτικό λεωφορείο 13 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν


Μάρτιος 6, 2022. Ελλάδα.

Δεκατρείς στρατιώτες του συριακού στρατού σκοτώθηκαν και άλλοι 18 τραυματίστηκαν σε επίθεση στο λεωφορείο τους στην έρημο της  Παλμύρα στη Συρία.

 Σήμερα , Κυριακή, το επίσημο Συριακό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι ένας αριθμός αξιωματικών σκοτώθηκε στην επίθεση, που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα, και πραγματοποιήθηκε με διαφορετικούς τύπους όπλων, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Και το «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» είχε δημοσιεύσει νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, ότι πυρήνες του ISIS πραγματοποίησαν μια μεγάλης κλίμακας επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής, σε τοποθεσίες όπου βρίσκονται οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις και οι συμμαχικοί μαχητές τους, κοντά το χωριό Αλ Σαουάντ στο σταθμό T2, ανατολικά της Χομς.

Το Παρατηρητήριο ανέφερε ότι οι μαχητές του «ISIS» εκμεταλλεύτηκαν τις καιρικές συνθήκες και την καταιγίδα σκόνης που έπληξε την έρημο της Συρίας, χωρίς πληροφορίες για τον αριθμό των ανθρώπινων απωλειών.

Al Ghad

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr