Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Η «αγάπη» του Άλεξ Σόρος με την …Αλβανία


Μάρτιος 20, 2022. Ελλάδα.

Τίρανα.

Ο βουλευτής Έντι Παλόκα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα γράφει για την πρόσφατη επίσκεψη του Αλεξάντερ Σόρος στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα ο Παλόκα λέει ότι η «αγάπη» του Σόρος για την «Αναγέννηση» [ο συνδυασμός του νυν δημάρχου στα Τίρανα] είναι ανεξήγητη, καθώς έρχεται στην Αλβανία μία φορά κάθε δύο εβδομάδες για τους «φίλους» του.

Ο Παλόκα συνοδεύει την ανάρτηση με μια φωτογραφία που προκαλεί πολλές αμφιβολίες, σχετικά με τη θέση που έχει πάρει ο Σόρος με τον Έριον Βελιάι, τον δήμαρχο των Τιράνων.

Μάλιστα ο Έντι Παλόκα στην ανάρτησή του που τιτλοφορεί «Ο Αλεξάντερ Σόρος επιστρέφει στην Αλβανία!!!» γράφει:

Όσοι χαρακτηρίζουν τις κατηγορίες για παρέμβαση του Σόρος στην αλβανική πολιτική  ως «θεωρίες συνωμοσίας» ή «υπερβολές» μπορούν να εξηγήσουν πώς ότι ο Άλεξ Σόρος βρίσκεται στην Αλβανία μία φορά κάθε δύο εβδομάδες με τους «φίλους» της «Αναγέννησης»;!

Σας εγγυώμαι πως όπως κι αν μοιάζει ο «έρωτας» για την «Αναγέννηση», δεν είναι επαρκής λόγος για να φέρνουμε τόσο συχνά στη χώρα μας τον γιο του Τζορτζ Σόρος - του μεγαλύτερου κερδοσκόπου στον κόσμο, γράφει το δημοσίευμα.


boldnews.al

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr