Ρωσικά Iskander χτύπησαν τη νύχτα μεγάλα στρατόπεδα των ουκρανικών δυνάμεων


Μάρτιος 30, 2022. Ελλάδα.

Το βράδυ της 29ης προς 30 Μαρτίου, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μεγάλα κτήρια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε 3 περιφερειακά κέντρα.

Οι Ουκρανοί ηγέτες ισχυρίζονται ότι η Ρωσία πρόκειται να ξεμείνει από πυραύλους καθώς οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις καταστρέφουν εχθρικούς στόχους έναν προς έναν, αναφέρει η Russkaya Vesna. 

Ο διοικητής της συστοιχίας εκτόξευσης του συγκροτήματος Iskander μίλησε για την εκκαθάριση της ουκρανικής στρατιωτικής υποδομής σε τρεις μεγάλες πόλεις.

«Με λίγα λόγια, μια εκτόξευση είναι η καταστροφή ενός στόχου», εξήγησε ο στρατιωτικός και πρόσθεσε: «Τα πληρώματα εκκαθαρίζουν βάσεις μαχητών και κέντρα επικοινωνίας θέσεων διοίκησης. Μικροί στόχοι καταστρέφονται από πυραύλους κρουζ με βεληνεκές έως και μισό χιλιόμετρο. Οι οβίδες μας μπορούν να αναγνωρίσουν και να παρακάμψουν οποιοδήποτε σύστημα αεράμυνας και το ίδιο το συγκρότημα αναπτύσσεται σε μόλις 4 λεπτά».

Υπενθυμίζουμε ότι στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Κίεβο και στο Χάρκοβο χτυπήθηκαν το βράδυ. 

Στο  Χμέλνιτσκι, οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν μια μεγάλη αποθήκευση καυσίμων, η οποία αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να τυλίγεται στις φλόγες.

novostivl.ru

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr