Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ρώσος εμπειρογνώμονας: Η Ρωσία θα αποκόψει την Ουκρανία από τη Μαύρη Θάλασσα, θα φθάσει στην Υπερδνειστερία


Ιούλιος 25, 2022. Ελλάδα.

Μόσχα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα μετακινηθούν στην Υπερδνειστερία, καταλαμβάνοντας τις περιοχές της Οδησσού και του Νικολάεφ.

 Αυτό ανακοινώθηκε στις 25 Ιουλίου στο πρακτορείο ειδήσεων REGNUM από ένα μέλος του Ρωσικού Προεδρικού Συμβουλίου για τις Διεθνικές Σχέσεις, ο πολιτικός επιστήμονας Μπογκντάν Μπεζπάλκο.

«Η προφανής κατεύθυνση κίνησης για τα ρωσικά στρατεύματα θα είναι η κίνηση προς την Οδησσό και τον Νικολάεφ », είπε ο ειδικός.

Εκτός από το στρατηγικά σημαντικό έργο της αποκοπής της Ουκρανίας από τη Μαύρη Θάλασσα, θα λυθεί και ο σχεδιασμός της προσέγγισης στα σύνορα της Υπερδνειστερίας, πιστεύει ο Μπεζπάλκο.

«Έχοντας χάσει την πρόσβαση στη θάλασσα, η Ουκρανία δεν θα μπορεί να λάβει βοήθεια δια θαλάσσης και να εξάγει τα αγαθά της. Η ουκρανική οικονομία θα καταρρεύσει ακόμη περισσότερο και καμία βοήθεια δεν θα τη βοηθήσει, ειδικά επειδή θα είναι περιορισμένη», κατέληξε ο ειδικός.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο επικεφαλής της περιοχής Νικολάεφ, Βιτάλι Κιμ ανακοίνωσε την έναρξη εκκαθαρίσεων μεγάλης κλίμακας στην πόλη Νικολάεφ.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr