Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Δυτική Λιβύη: Ο πρωθυπουργός της Τρίπολης με Τούρκους, Ιταλούς και Σουδανούς σε στρατιωτική άσκηση


Οκτώβριος 21, 2022. Ελλάδα.

Τρίπολη.

Ο Πρωθυπουργός της Προσωρινής Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Αμπντέλ Χαμίντ αλ Ντμπέιμπα και ο  υπουργός Άμυνας, παρακολούθησαν χθες την τακτική άσκηση «Τυφών 1», που διεξάγει η 53η Ανεξάρτητη Ταξιαρχία Πεζικού, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ της κυβέρνησής του, με τη συμμετοχή 30 στρατιωτικών τμημάτων, σημειώνει λιβυκό δημοσίευμα.

 

Συμμετοχή Ιταλών, Τούρκων και Σουδανών στρατιωτικών ακολούθων


Στην τακτική άσκηση συμμετείχαν οι Ιταλοί, Τούρκοι και Σουδανοί στρατιωτικοί ακόλουθοι, μαζί με τους αρχηγούς του ειδικευμένου επιτελείου στο Γενικό Επιτελείο της Προσωρινής Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, διευθυντές τμημάτων και γραφείων στο Υπουργείο Άμυνας και πλήθος αξιωματικών του στρατού.

Ο Ντμπέιμπα άκουσε λεπτομερείς εξηγήσεις για την άσκηση από την εξειδικευμένη ομάδα και έδωσε την άδεια να ξεκινήσει την άσκηση της πρώτης ημέρας.


Μετά την άσκηση, ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας πραγματοποίησε μια διευρυμένη συνάντηση που περιλάμβανε όλους τους στρατιωτικούς επικεφαλής που συμμετείχαν στην άσκηση, για να συζητήσουν «μια σειρά από σημαντικά στρατιωτικά ζητήματα».


Al Wasat

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr