Σκόπια: Συνελήφθησαν Έλληνες οπαδοί - έκλεψαν από κατάστημα και επιτέθηκαν σε περαστικούς


Οκτώβριος 15, 2022. Ελλάδα.

Σήμερα, Σάββατο, γύρω στις 16:00 αναφέρθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Σκοπίων ότι παραβιάστηκε η δημόσια τάξη και ειρήνη στην περιοχή του Κέντρου-Σκοπίων από οπαδούς ομάδας από την Ελλάδα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από την ομάδα πήραν αντικείμενα από κάποιο κατάστημα και επιτέθηκαν σωματικά σε περαστικούς, γράφει η Makfax.

Για το θέμα το Kanal5, που το χαρακτηρίζει ως μικροεπεισόδιο,  σημειώνει:

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, ομάδα οπαδών που πιθανότατα ήρθε για τον αγώνα των γυναικείων ομάδων χάντμπολ της Μέταλουργκ και του ΠΑΟΚ, που διεξήχθη σήμερα στα Σκόπια, κατέβηκε από το λεωφορείο κοντά στο Ρεκόρ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την πλατεία.

Στο δρόμο επιτέθηκαν φραστικά και σωματικά σε άνδρα που φορούσε φανέλα συλλόγου της ‘Μακεδονίας’ και στη συνέχεια επιτέθηκαν φραστικά σε υπάλληλο σε ένα από τα καταστήματα του κέντρου.


Σοβαρότερο περιστατικό δεν σημειώθηκε λόγω της γρήγορης αντίδρασης της αστυνομίας, η οποία απομόνωσε την ομάδα και στη συνέχεια την έστειλε στο λεωφορείο.

Παρεμπιπτόντως, η Μέταλουργκ έχασε και τη σημερινή ρεβάνς με την πρωταθλήτρια Ελλάδας στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρώπης.

 

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr