Η Τουρκία παρουσιάζει τα ‘στρατιωτικά προϊόντα της’ σε έκθεση στην Τυνησία


«Άρχισε στο Χαμμαμέτ της Τυνησίας, η δεύτερη έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Αεροπορίας και Άμυνας, με τη συμμετοχή 50 χωρών, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία»

Οκτώβριος 14, 2022. Ελλάδα.

Οι δραστηριότητες του δεύτερου έτους της Διεθνούς Έκθεσης Αεροπορίας και Άμυνας ξεκίνησαν στην πόλη Χαμμαμέτ της Τυνησίας, με τη συμμετοχή 50 χωρών, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία.

Αρκετοί Τυνήσιοι υπουργοί συμμετείχαν στην τελετή έναρξης της έκθεσης στο αεροδρόμιο Enfidha, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Άμυνας Ιμάντ Μαμίς, ο υπουργός Μεταφορών  Ράμπι Ματζίντι, ο υπουργός Εργασίας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νασρ ελ Ντιν αλ Νασίμπι.

Στην τελετή έναρξης συμμετείχε επίσης μεγάλος αριθμός αξιωματούχων των χωρών που συμμετείχαν, μεταξύ των οποίων ο Τούρκος πρέσβης στην Τυνησία  Τσαγλάρ Φαχρί Τσακιράλπ και ο στρατιωτικός ακόλουθος Χουσεΐν Γιλμάζ.

Οι αεροπορικές δυνάμεις ορισμένων συμμετεχουσών χωρών πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδείξεις μετά την τελετή έναρξης.

Σε δήλωση στους δημοσιογράφους, ο Πρέσβης Τσακιράλπ είπε ότι οι τουρκικές εταιρείες συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην έκθεση.

Επεσήμανε ότι οι τουρκικές εταιρείες αμυντικών βιομηχανιών αναπτύσσουν συνεχώς τις δυνατότητές τους, σημειώνοντας ότι η Τυνησία είναι ένας από τους σημαντικούς εταίρους της χώρας του σε αυτόν τον τομέα.

Τόνισε ότι στοχεύουν να εισαγάγουν τις τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες σε όλες τις συμμαχικές και αδελφές χώρες και να τους δώσουν την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν.

Defense Arabia

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr