Σερβία: Σε νέα δράση- Συνελήφθη μετανάστης με τουφέκι και πυρομαχικά

φωτογραφία του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών


Νοέμβριος 27, 2022. Ελλάδα.

 

Η επιχειρησιακή ομάδα κρούσης, η οποία συγκροτήθηκε με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών της Σερβίας, συνεχίζει τις περαιτέρω δράσεις για την καταστολή της παράνομης μετανάστευσης.

 Δράσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα στα συνοριακά περάσματα Σιντ (με Κροατία), Σομπόρ (με Ουγγαρία) και  Χόργκος (με Ουγγαρία).

Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης εγκαταλελειμμένων κτιρίων στο Χόργκος σήμερα, εντοπίστηκε έναν παράτυπος μετανάστης κοντά σε ένα από τα κτίρια, ο οποίος βλέποντάς τους άρχισε να τρέχει πετώντας ένα μαχαίρι, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.



Η αστυνομία τον έπιασε γρήγορα και διαπιστώθηκε ότι ήταν ένας 22χρονος από το Μαρόκο.

Η αστυνομία βρήκε ένα αυτόματο τουφέκι στους θάμνους και ένα κουτί με πυρομαχικά κοντά του.

Ο παράτυπος μετανάστης προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα στο Χόργκος και η Βασική Εισαγγελία στη Σέντα ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Η επιχειρησιακή ομάδα κρούσης, η οποία αποτελείται από μέλη πολλών κλάδων του Υπουργείου Εσωτερικών, θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιεί ενέργειες για την καταστολή της παράνομης μετανάστευσης, με στόχο την προστασία της προσωπικής και περιουσιακής ασφάλειας όλων των πολιτών της Δημοκρατίας της Σερβίας, ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Νέα δράση:
Η αστυνομία βρήκε μετανάστη, τουφέκι και πυρομαχικά
κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Χόργκος 


b92.net

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr