Ειδικές Δυνάμεις της Τσετσενίας προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Ζελένσκι


Μάρτιος 2, 2022. Ελλάδα.

Οι ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι την Τρίτη και αποτράπηκαν και εκτελέστηκαν, δήλωσε ο Ολεξίι Ντανίλοφ, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας. 

Ρώσοι πράκτορες τους ειδοποίησαν

Αυτοί είναι οι λεγόμενοι «Καντιροφίτες» [σημ.οπαδοί του προέδρου της Τσετσενίας, Καντίροφ] που είναι μέλη του επίλεκτου αποσπάσματος των Τσετσένων παραστρατιωτικών, αλλά,  οι Ουκρανοί κατάφεραν να τους σταματήσουν, μετά την πληροφορία που έλαβαν, -ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο- από τους Ρώσους, είπε ο Ντανίλοφ.

«Λάβαμε μια προειδοποίηση από μέλη της (ρωσικής) Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας-  FSB που δεν υποστηρίζουν τον πόλεμο - είπε ο Ντανίλοφ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ενέργεια, ούτε υπάρχει κάποια ανεξάρτητη πηγή που να επιβεβαιώνει αυτές τις εξελίξεις, όπως γράφει η σερβική telegraf.rs

--

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr