Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ζητά την παράδοση των Ουκρανών στο Azovstal στη Μαριούπολη


Απρίλιος 17, 2022. Ελλάδα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ζήτησε από τους Ουκρανούς να σταματήσουν τις εχθροπραξίες στην περιοχή του εργοστασίου Azovstal στη Μαριούπολη και να καταθέσουν τα όπλα, γράφει η ρωσική Kommersant.

 Στο μήνυμά του αναφέρει ότι εγγυάται τη ζωή όλων. Η δήλωση δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Ρωσία προτείνει να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των μερών από τις 5:00 ώρα Μόσχας, να κηρυχθεί καθεστώς σιωπής από τις 5:30 και να τηρηθεί από τις 6:00.


Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας προτείνει να αποσυρθούν όλες οι ουκρανικές ένοπλες μονάδες και οι ξένοι μισθοφόροι χωρίς όπλα και πυρομαχικά μέχρι τις 13:00.

Η ρωσική πλευρά κάλεσε τις ουκρανικές αρχές να δώσουν οδηγίες για τον τερματισμό της αντίστασης και την αποχώρηση από το «κέντρο αντίστασης».

 Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας προσφέρει επίσης στον ουκρανικό στρατό σε άλλους οικισμούς να εγκαταλείψουν τις εχθροπραξίες και να καταθέσουν τα όπλα.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr