Λιβύη: Η κυβέρνηση Μπασάγκα απειλεί με διώξεις πιστούς της κυβέρνησης της Τρίπολης


Αύγουστος 23, 2022. Ελλάδα.

Η κυβέρνηση της Λιβύης, με επικεφαλής τον Φατχί Μπασάγκα, δήλωσε σήμερα, Τρίτη, ότι η κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Τρίπολη, έχει λήξει και δεν έχει καμία νομιμότητα. 

Η κυβέρνηση πρόσθεσε σε ανακοίνωσή της, απευθύνθηκε στους αξιότιμους άνδρες της Λιβύης:

 «Στους αξιότιμους άνδρες της Λιβύης. Είστε το στήριγμα του έθνους και του μέλλοντός του. Μην είστε στρατιώτες των αδίκων.» 

Και η κυβέρνηση της Λιβύης συνέχισε:

«Απλώνουμε τα χέρια μας ειρηνικά και επιδιώκουμε να αποτρέψουμε την αιματοχυσία, να μην συκοφαντούμε. Να μην τσακώνονται αδέρφια. Όχι στην αδικία και την επιθετικότητα». 

Η κυβέρνηση δήλωσε ότι «Όποιος φέρει όπλα εναντίον της λιβυκής κυβέρνησης θα διωχθεί από το νόμο και θα διωχθεί για αυτό το έγκλημα». 

Πρόσθεσε ότι θα αποδοθεί «Συγγνώμη, συγχώρεση και συμφιλίωση για όλους όσους συμμετέχουν υπό τη σημαία της νομιμότητας και εργάζονται υπό την εξουσία του κράτους που εκπροσωπείται από τη λιβυκή κυβέρνηση». 

Η κυβέρνηση της Λιβύης προειδοποίησε όλους ανεξαιρέτως ότι δεν θα υπάρξει αδικία ή μάχες με όσους ακολουθούν τη νομιμότητα και επιλέγουν μόνοι τους το σωστό δρόμο της χώρας.

Akhbar Libya.net

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr