Λιβύη: Ο Ντμπέιμπα εγκαινίασε την Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια


«Ο Ντμπέιμπα με μια ομάδα στρατιωτών στα εγκαίνια του τρίτου τμήματος της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, 24 Σεπτεμβρίου 2022»

Σεπτέμβριος 24, 2022. Ελλάδα.

Τρίπολη.

 Ο Πρωθυπουργός της Προσωρινής Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπέιμπα, εγκαινίασε το Σάββατο τον τρίτο τομέα της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Ο Ντμπέιμπα είπε, στην εναρκτήρια ομιλία, ότι η κυβέρνησή του βασίζεται στους άνδρες της στρατιωτικής Περιφέρειας τόσο στον πόλεμο όσο και στην ειρήνη, προσθέτοντας: «Εσείς είστε αυτοί που διαμορφώνετε τη ζωή και υπερασπίζετε εμάς και την πατρίδα μας παντού».

Δεσμεύτηκε επίσης ότι η κυβέρνησή του θα σταθεί στο πλευρό των στρατιωτών της κεντρικής περιφέρειας:

 «Το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση θα σταθούν στο πλάι σας, καθώς είστε προστάτες της πατρίδας και θα σας στηρίξουμε, αν θέλει ο Θεός, και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τι έχετε παρουσιάσει στο παρελθόν ή τι θα προσφέρετε στο μέλλον... Η Λιβύη είναι μία και δεν μπορούμε να την εγκαταλείψουμε όσο είστε μαζί μας».

alwasat.ly

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr