Η απειλή του Ερντογάν προς την Ελλάδα από την Μούγλα


Ιανουάριος 14, 2023. Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε στους πολίτες στην περιοχή Φετιγιέ της Μούγλα. Απείλησε ξανά την Ελλάδα, λέγοντας: «Τι λέει τώρα ο Έλληνας; Τι κάνουν αυτοί οι τρελοί Τούρκοι. Ο πύραυλος που θα εκτοξευθεί από τη Σμύρνη έχει αρχίσει να τους τρομάζει».

Μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και των Μουχτάρ που πραγματοποιήθηκε στο Φοιτητικό Μέγαρο του Πανεπιστημίου της Μούγλα  Sıtkı Koçman, ο Ερντογάν πήγε στο Φετιγιέ και έκανε σημαντικές δηλώσεις στους πολίτες.

Οι δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν έχουν ως εξής:

«Εμπιστευτήκαμε αυτή την υποστήριξη του έθνους μας, παρέχοντας υπηρεσίες αιώνων σε κάθε τομέα. Περιμένουμε τη στήριξή σας ξανά σε αυτόν τον ευλογημένο αγώνα. Ο κόσμος τρέχει από κρίση σε κρίση. Το παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα ραγίζει από τη θέση του.

«Το αστέρι της Τουρκίας γίνεται όλο και πιο φωτεινό κάθε μέρα»

 

Σε αυτήν την περίοδο, η Τουρκία δεν αρκείται στο να επιβιώνει. Έχουμε αυξήσει την απασχόληση στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία μας. Διευρύνοντας το φάσμα της κοινωνικής αρωγής δεν αφήσαμε κανέναν συμπολίτη μας ορφανό, δεν τον αφήσαμε στη μοίρα του. Το αστέρι της Τουρκίας γίνεται όλο και πιο φωτεινό μέρα με τη μέρα.

 

«Κάποιοι από μέσα φέρνουν νερό στο μύλο των αντιπάλων και των εχθρών μας»

 

Οι αντίπαλοι, οι ενάντιοι και οι εχθροί μας δεν κάθονται ήσυχοι, προσπαθούν με κάθε τρόπο. Δυστυχώς, κάποιος μέσα κουβαλάει νερό στον μύλο τους. Αν τα πράγματα πάνε καλά στις επενδύσεις, την παραγωγή, τις εξαγωγές και τον τουρισμό, θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Τα εθνικά θέματα είναι πάνω από την πολιτική και αν έχουμε επιτύχει κέρδη στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο, πρέπει να τα προστατεύσουμε μαζί. 

 

Η εντυπωσιακή επιτυχία της αμυντικής βιομηχανίας

 

Ποια ήταν η θέση στην αμυντική βιομηχανία όταν αναλάβαμε τα καθήκοντά μας; 20 τοις εκατό Τώρα τι; 80 τοις εκατό Από πού ήρθαμε; Τώρα κατασκευάζουμε τα UAV, τα επιθετικά UAV και το Akıncı μας. Τώρα, πάνω από όλα, κάναμε και κάτι άλλο. Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Έχουμε Kizilema τώρα. Μετά την έναρξη της μαζικής παραγωγής, αυτά θα φέρουν τη βόμβα που φέρει το F-16.

 

Όσο συμπεριφέρεστε καλοπροαίρετα, δεν έχουμε καμία δουλειά μαζί σας

 

Τι λέει ο Έλληνας; «Τι κάνουν αυτοί οι τρελοί Τούρκοι;»

Στη Σμύρνη έγιναν δοκιμές και ένας πύραυλος που θα εκτοξευόταν από εκεί άρχισε να τους τρομάζει. Λέω επίσης : «Ε, Έλληνα, δεν έχουμε καμία σχέση μαζί σου όσο συμπεριφέρεσαι καλοπροαίρετα».

Ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι περήφανος για τα επιτεύγματα της χώρας. Θέλω να προσέχεις καλά τη θέλησή σου, την ψήφο σου, την κάλπη σου», είπε ο Ερντογάν προς το ακροατήριο.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr