Ρωσία: Κάτοικοι του Μπέλγκοροντ εγκαταλείπουν τα σπίτια τους – μεταφέρονται σε περιοχές της Μόσχας


«Βοήθεια στους κατοίκους του Μπέλγκοροντ από τα προάστια της Μόσχας» - από το
Telegram

Οκτώβριος 21, 2022. Ελλάδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Μπέλγκοροντ άρχισαν να μετακινούνται και να εγκαθίστανται προσωρινά σε περιοχές των προαστίων της Μόσχας λόγω μεγάλης απειλής για τη ζωή τους, γράφει ρωσικό δημοσίευμα.

Ήδη στα προάστια της Μόσχας έχουν ήδη προετοιμαστεί 550 εγκαταστάσεις, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, Αντρέι Βορόμπιοφ.

Ο Βορόμπιοφ στο κανάλι του στο Telegram, έγραψε ότι σήμερα είναι πολύ δύσκολο να ζεις στα εδάφη που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη ζώνη της ειδικής επιχείρησης: ο ουκρανικός στρατός  βομβαρδίζει συνεχώς κτίρια κατοικιών, νηπιαγωγεία και εγκαταστάσεις υποδομής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνθρωποι ανησυχούν για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ειδικά όσοι έχουν παιδιά, ηλικιωμένους γονείς.

 «Ως εκ τούτου, για όσους έχουν τέτοια επιθυμία, μαζί με συναδέλφους από το Μπέλγκοροντ, οργανώσαμε τη δυνατότητα προσωρινής επανεγκατάστασης σε εμάς, στην περιοχή της Μόσχας. Έχουμε ήδη ετοιμάσει περίπου 550 θέσεις στο Ποντόλσκ, το Κλιν και το Λόσινο- Πετρόφσκι», διευκρίνισε.

Στη διάρκεια της ημέρας αναφέρθηκε ότι οβίδες έπεσαν σε μια από τις βιομηχανικές επιχειρήσεις της αστικής περιοχής Σεμπεκίνσκι στην περιοχή Μπέλγκοροντ και  μια γυναίκα  τραυματίστηκε από οβίδα.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr