Ουκρανία: Από τους προδότες κατοίκους της Χερσώνας δεν θα γλυτώσει κανείς…

Ο κόσμος χωρίς τη Ρωσία, γράφει το σύνθημα (φωτό από το δημοσίευμα)


Νοέμβριος 12, 2022. Ελλάδα.

Με την κυριαρχία της Χερσώνας από τον ουκρανικό στρατό, Ουκρανοί αξιωματικοί άρχισαν να εργάζονται στην περιοχή αυτή που απελευθερώθηκε από τους Ρώσους εισβολείς, για τη σύλληψη των συνεργατών των Ρώσων  και κανένας συνεργάτης τους δεν θα διαφύγει από την ευθύνη ενώπιον του νόμου, αναφέρει η ουκρανική  Cencor.net επικαλούμενο το Ukrinform.

 

Αστυνομία, στρατός  και ειδικές υπηρεσίες ψάχνουν για Ρωσόφιλους

 

«Υπάρχουν πληροφορίες ότι η αστυνομία εργάζεται ήδη στην πόλη, εργάζονται ειδικές υπηρεσίες, μπαίνουν μαζί με τον στρατό μας.

Τέτοιες εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, και κανένας συνεργάτης δεν θα μπορεί να γλιστρήσει από τα δάχτυλα (τους), από ευθύνη και μέσω του νόμου και θα τιμωρηθούν όλοι όσοι βοήθησαν τους κατακτητές και τους συνεργάτες στην καταστροφή της πόλης και αυτούς που έφεραν οι κατακτητές στον τόπο μας», τόνισε.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του δημάρχου,  Γκολόβνι, ακόμη και πριν από την απελευθέρωση του Χέρσον, πολλοί προδότες εγκατέλειψαν την πόλη και τώρα όσοι παρέμειναν διακατέχονται από  φόβο, πανικό, άγχος».

«Όσοι από αυτούς δεν κατάφεραν να ξεφύγουν προσπαθούν να διασκορπιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο και να διαλυθούν μεταξύ του ειρηνικού πατριωτικού πληθυσμού της Χερσώνας», δήλωσε ο σύμβουλος του δημάρχου. 

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr