Ισραηλινός αναλυτής στιγματίζει τη χρήση της σβάστικας από Ουκρανούς στρατιώτες


Νοέμβριος 6, 2022. Ελλάδα.

Ένας δημοσιογράφος από το Ισραήλ δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίες ενός Ουκρανού στρατιώτη και έτσι έβαλε σε αδιέξοδο τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. 

Οι φωτογραφίες «έπεσαν» στα χέρια Ρώσων δημοσιογράφων και όπως είναι φυσικό το θέμα μεταπήδησε στα ρωσικά ΜΜΕ.

 Όπως σημειώνει η ρωσική Tsargrad tv, στον δυτικό δημόσιο και πολιτικό χώρο, συζητείται εδώ και καιρό αν υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία ή όχι. Νωρίτερα, ακόμη και η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ αναγνώρισε το Σύνταγμα του Αζόφ ως νεοναζιστικό .

Μετά την παράδοση στο Azovstal, κατά την εξέταση του ουκρανικού στρατού που υπηρετεί σε αυτή τη μονάδα, βρέθηκαν ναζιστικά σύμβολα στα σώματα πολλών μαχητών: από πορτρέτα του Αδόλφου Χίτλερ έως πολλά τατουάζ με σβάστικα.

Υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα όπου Ουκρανοί και ξένοι στρατιωτικοί ποζάρουν με φόντο τα ναζιστικά σύμβολα του Τρίτου Ράιχ και τα σώματά τους είναι πλήρως καλυμμένα με τατουάζ με σημάδια της ναζιστικής Γερμανίας. Αλλά η Δύση συνεχίζει πεισματικά να το αγνοεί αυτό.   


A Jewish Ukrainian soldier was on a train yesterday to Kiev and saw this Ukrainian soldier, with a backpack that displayed a Nazi swastika in the front. I hope this isn't a popular trend. , I would look into this...
Εικόνα

Τώρα ο Ισραηλινός δημοσιογράφος  Ζβίκα Κλάιν δημοσίευσε στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο μια φωτογραφία ενός Ουκρανού στρατιώτη με μια στάμπα με τη σβάστικα στο σακίδιό του.

«Το Ισραήλ εφιστά την προσοχή στη χρήση της σβάστικας από στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», γράφει και Zglyad,

Ο Ζβίκα έκανε μια αφελή ερώτηση σε εκπρόσωπο των ΜΜΕ.

«Ελπίζω να μην είναι μια δημοφιλής τάση», έγραψε ο Κλάιν, απευθύνοντας την ερώτηση στον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ναζισμός στη χώρα, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr